NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

Får sparken om ingen ändring sker!

Publicerad 2017-10-23 21:51:54 i Hjärtsvikten!,

Idag va de jätte tillsägelse på de två största barnrumporna på "praktiken" 
så ÄNTLIGEN kanske de skärps nu? 
K o J får icke bråka o gör de det nått mer så är de någon som får flytta på sig o vägra den då flytta på sig så får den sparken! Haha i love it! 

Tok städade Damernas omklädningsrum idag imorgon är de herrarnas tur  hehe! 
måtte de va mindre o städa denna gången! 
Förra gången höll de till o ta knäcken på mig! Jag städade hela omklädningsrummet själv! En viss K tog o sa de va hon som städat det de enda hon gjorde va o sopa upp de jag kastat ut på golvet ifrån skåpen när jag torka där! 
Bussigt! 
Idag vart min man Sjukskriven med omedelbar värkan pga stress o sååååå nära på o gå in i väggen! Så jag köpte blommor o chocklad till honom innan jag åkte hem! 
Dels för o pigga upp honom en aning o för att han framför allt förtjänar de så som han sliter o får utstå saker här hemma! 

Nu ska jag testa o sova lite! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela