NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

haha smidigt =P

Publicerad 2010-12-30 17:26:21 i Mitt liv som mamma,

Tjuvarna togs på bar gärning då de tömde källarförråd på annandagskvällen. Trion försökte fly fältet, men var inte svår att spåra - två av tjuvarna var nämligen rullstolsburna.
– Folk hade sett dem på platsen men de hade hunnit ge sig av. Men eftersom två av dem satt i rullstol så de kom inte i väg så långt. Och spåren var inte svåra a...tt följa i snön.

HAHAHA, smidiga =)

 

(läste de på aftonbladet för ett pad dagar sen =P  )

 

hur glad o go som helst=)

Publicerad 2010-12-29 15:27:56 i Mitt liv som mamma,

vet inte vad de tog åt arvid idag efter tuppluren han vakna med ett ill vrål men när jag kom in i rummet sken han upp som solen o har gjort de sen dess =P spelat trummor för mig o sprunge runt o tjute av glädje typ haha..

e ju sj så man får mupp energi på stört haha =D
o springer o jagar han o säger nu tar  JAG DIG! o han kutar på ännu fortare o bara skrattar.. nu smyger han upp bakom mig här o  tror att han inte syns haha så jävla SÖT!!! <3
(idag har han övningsgår tröja på sig haha )

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela