NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

ett udda blondinskämt!! =D

Publicerad 2012-10-30 13:46:00 i Mitt liv som mamma,

En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och behöver låna 5.000 kronor.
Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet.
Blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet.
Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som använder en 1.8000.000 kronors Rolls som säkerhet för ett lån på 5.000 kronor. Han kör sedan ner Rollsen i bankens garage och parkerar den där....
Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5.000 kronor plus ränta 31.50. Banktjänstemannen säger till blondinen:
...- Vi är mycket glada att ni ville låna hos oss, men vi är en smula förbryllade. När ni var borta kollade vi upp er och upptäckte att ni är multimiljonär. Det som förbryllar oss är att ni behövde låna 5.000 kronor.
Blondinen svarar:
- Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två veckor för bara 31.50? :)

Rastlös då kommer tankarna!!

Publicerad 2012-10-29 13:35:00 i Hjärtsvikten!,

 
 
 
 
rullar tummarna men ändå inte har fått hem massa fina saker haha men vet inte hur jag ska börja de jag tänkt göra.. visserligen fattas de hälften haha men de kliar redan i fingrarna på o sätta igång.. =)
 
jag talar om scrapbooking ^^
 


Nu t nått annat =P fast igentligen ---------> =(
 
Ända sen jag fick reda på att jag hade hjärtsvikt.. o jag gick ut med de på facebook så är de dom som jag trodde skulle bry sig minst som har brytt sig mest ändå.. trotts att jag knappt sällan pratar med dom..
 
o dom som jag trodde garanterat skulle bry sig har inte äns frågat hur jag mår.. inte skickat sms skrivit ingenting t mig.. VARFÖR???
 
tycker dom inte om mig?? lr va e de som e fel??
ringde min bror o berättade.. han har inte hört av sig sen han fick reda på att jag lider av hjärtsvikt.
 
min "bästa kompis" som jag inte vet om hon är det längre har inte hört av sig alls..
förstår inte?? visserligen är de bara hon som exiterar typ när de händer nått de va som nu när hennes mamma gick bort för ett tag sen.. =( hon jämförde hela tiden med hur hon hade varit mot en annan gemensam kompis t oss när hennes mamma gick bort. ställde upp följde med henne på begravningen osv.
men när hon sj vart drabbad så har våran gemensamma kompis INTE hört av sig t henne o "stöttat/tröstat" henne på samma sätt som hon gjorde mot våran gemensamma kompis..
 
mm men mig har hon ALDRIG gjort så där mot.. så fort jag mått dåligt lr de har hänt nått så har hon flytt ungefär o återkommit när de börjat ordna upp sig??
o jag dum som jag är "ställer upp för henne"
o va jag hatar det här.. men ändå kan jag inte sluta tänka på henne för jag saknar henne.. men hon har förändrats så mkt sen hon flyttade irån mig.. var ju o hälsade på henne på sportlovet i år.
visst de va skoj t o från men vi var ute alldeles för mkt o "festade" o hon tog med sig flera vänner o typ glömde bort mig.. jag följde med som någon jävla vante efter henne ungefär i hopp om att inte komma bort lr bli kvarglömd känndes de mest som..
 
 
o ändå höll jag på o gråta när vi skulle skiljas åt o jag skulle åka hem.. eeeh va fan e de för fel på mig??
 
har försökt skicka sms skrivit i meddelande t henne men får sällan nått svar o när hon väl svarar så e de bara på nått enstaka så blir knappt något sammanhang mellan gångerna..
 
e så besviken på allt.. har knappt några vänner som vill umgås med mig överhuvudtaget.. =/
vet inte vad jag ska göra??? känner mig så oerhört förvirrad!!
 
 
 

Blir så förbannad!!

Publicerad 2012-10-29 12:07:58 i Mitt liv som mamma,

sitter o pratar med en kompis..
får reda på nått som jag inte visste innan. o får fan chocken samtidigt som jag inte är de minsta förvånad då jag redan VET att de finns sådana SVIN t människor som jag nu ytterligare en gång till fått bekräftat..
 
VARFÖR i helvete väljer man o skaffa barn när man sedan tror sig kan kasta ut dom när dom fyllt en viss ålder o sen favoritiserar dom?? flyttar o tar med sig två istället för tre?? =O
 
de borde fan va körkort på o få skaffa barn.  blir så arg på sådana där människor. skaffa barn kan dom men fan inte o ta hand om dom. de går inte.. men skaffa fler de gör vi ändå..
kommer ALDRIG förstå hur en sådan människa tänker.
 
 
fy fan ALDRIG i hela mitt liv att jag tänker göra så mot min älskade Arvid... <3 <3 <3 <3
 
 
 

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela