NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

argt folk överallt!!

Publicerad 2012-02-23 13:42:45 i Mitt liv som mamma,

efter att ha läst två texter som handlade om vittnes påverkan vid traumatiska händelser så e jag helt slut i huvudet för de va den mest svårtlästa text jag läst på länge har sutte i en o halv timma o försökt förstå va de handlar om.. fattar så där nu.. men helt trött i huvudet efter dom så jag lägger ner för idag tror jag.. behöver ett brake.. efter o halvt fått sne spelet på halva skolan oxå när de ser att en dörr är stängt va fan stänger dom inte dörren för efter de??

fick t slut ett vredes utbrott o skrev en lapp på vadera sida om dörren o tejpade upp..

sen vart de skapligt lungt på den fronten..

nu ska jag försöka sammanställa texterna oxå.. skriva så att någon som inte läst texterna ska förstå va jag har läst för nått..

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela