NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

Wooops!

Publicerad 2017-10-23 07:25:58 i Hjärtsvikten!,

Vaknar upp med ett ryck av att mobilen tjuter av alarmet som man ställt för o vakna till i tid. Så man kan lyckas med o kliva upp o få på sig kläder liksom de här o ta medicin.

Men idag är jag bara såååå trött att då veta att man ska tillbaka till The dårhus på "praktiken" (arbetsträningen) Där de dessutom ska få tillsägelse idag då de va för bedrövligt i Fredags! 
Stämingen på arbetsplatsen! 
Allt ska göras klart så himla fort så man får sitta resten av tiden va är de för filosofi? 
Så sitter K o säger att sitta still är inte hennes grej? Men de är ju DU som väljer o sitta mest av alla här? 
Förstår absolut inte logiken o detta dubbla budskap! 
Jag tror någon behöver slå näven i bordet en gång för alla så de blir drabbade av Spybajs allihop o får hjärtat i halsgropen! Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela