NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

Ärlighet! Del 2

Publicerad 2018-05-18 10:59:41 i Npf-förälder,

I ÄRLIGHETENS NAMN! DEL 2
 
 
Det var år 2016 jag hade legat o vilat (sove) skulle iväg o jobba på kvällen, kände mig konstig i hela kroppen, Ömmade så o bröstkorgen jag fattade ingenting. Jag var så trött jag ville bara stanna hemma o sova. 
Men jag skulle ju jobba första kvällen som Vikarie idag så de fanns ju inte på kartan att jag kunde ringa o sjukanmäla mig de första jag gör när jag precis börjat där o slutat gått brevid. 
 
körde dit jobbade gjorde mitt. körde hem o gick o la mig. 
va ledig i två dagar efter de o gjorde studiebesök dagen efter på min sons skola, svärföräldrarna var nere o ville se hur han hade på skolan. De va ju snart sommarlov så de passade på o se skolan innan han fick sitt allra första sommarlov.
 
Kollar till på mobilen av någon anledning efter att vi gått runt där o visat de mesta. 3 missade samtal o ett röstmeddelande, från dolt nummer! 
 
ringde röstbrevlådan, besked där fick mig att börja darra, kan kunde knappt prata, fick bara fram att jag tvunget måste gå o ringa ett samtal.


Sjukhuset svarade direkt,  hur mår du? har du ont? skulle du kunna komma in till mottagningen idag vi skulle vilja göra en liten kontroll på dig. 
jag fattade ingenting för de bara malde på frågor o komandon som jag skulle göra. 
 
Jag vart dit skjutsad av min man, kommer dit o de säger innan jag ens hunnit slå mig ner typ, du har fått ett tillslag o de är allvarligt. 
 
Det är allvarligt
Det är allvarligt.
Det är allvarligt.
Det är allvarligt!!!!! 
ALLVRLIGT!! 
Det bara ekar i huvudet. jag hör ingenting mer. Hör bara allvarligt. 
 
Va fan hände precis? 
jag mådde ju bra?? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela