NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

Kollektiv för npf föräldrar!!

Publicerad 2018-12-09 22:07:04 i Npf-förälder,

ibland känns de som man skulle öppna upp ett kollektiv för npf föräldrar o deras barn o anpassa för dem som ha de där lilla extra kämpandet o så hjälpas åt tillsammans under ett o samma tak o laga mat till varandra o få en social träning varje dag o se återgå t sina rum för den där lugna miljön som man behöver ibland 😊

De vore en riktigt härlig dröm on de kunde bildas ett sånt 😇😁vem som med just den problematiken får komma o bo o så turas man om när man känner sig piggare starkare så kan man åka hem t sitt hem igen.

En liten semester hus typ där de finns lite att göra för alla typ dagli verksamhet med ändå en kollektiv! 


Inbökad som sjutton o luddig förklaring men de är en sån där tanke jag önska fanns när allt annat fucka ur. Som kortis, fritids o skolan ibland 😉

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela