NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

Paket inslagning!

Publicerad 2017-09-17 22:35:27 i Mitt liv som mamma,

Jag är inte som andra jag! 

slog in andra omgången Julklappar nu ikväll! 
Början på Sonens julkalender o några av dem som jag ska ge t vänner o familj! 

Jag verkligen avskyr julen numera den är inte alls densamma som den va för snart 9år sen 😭

Hemskt va tiden går o ikväll va de riktigt jobbigt o tänka på att behövs gå igenom de ytterligare en gång! noooot nice! 

Men man får härda ut för sonens skull! 
Om två månader när de är dags o dra fram tomtar o gran o allt igen då kommer jag icke ha krafter kvar att slå in julklappar så därför börja jag redan plus att jag har tillverkat de flesta själva då man inte ha någln inkomst för FK o dess bestämmelser liksom A-kassan (Kommunal) så har jag inte rätt till nått så här får man göra de bästa av situationen! 
så finns de dem rövhålen som lurar till sig en kvarts miljon genom o fake vabba 52ggr inom loppet av ett halvår! usch så lack man blir! så en annan som verkligen vänder på varenda sten för o göra rätt för sig är den som blir drabbad i slutet iaf för alla dem där gör allt för o hitta kryphål o roffa åt sig pengar! 

nu ska jag försöka sova!
Bjuder på lite paket bilder 😝
Godnatt 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela