NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

Kokar av ilska!

Publicerad 2017-09-25 20:32:00 i Mitt liv som mamma,

Blir så förbannad när SMALA människor står o säger att dem är tjocka.
Visst de kanske tycker att de är tjocka själva. MEN har man inga fettväck som är synliga o sticker ut o hänger över här o där är man INTE tjock enligt mitt tycke!

så snälla sluta håll på o säg att ååh gud va jag är tjock. när du väger max 65-75kg. Det är inte fetma.

Blir så arg o kränkt när jag hör sånt här.
Jag har själv jätte problem med vikten o väger alldeles för mycket men inte får jag någon hjälp pga mitt hjärtproblem jag måste lösa saken själv vilket gör de ännu mer känsligare när jag hör någon som är hur smal som helst enligt mitt tycke står o säger att den är tjock.

så snälla TÄNK innan du sputtar ur dig nått sånt där.. de är o förblir ett känsligt ämne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela