NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

Trött!!

Publicerad 2017-10-26 16:19:32 i Hjärtsvikten!,

Kan ändå inte slappna av trotts att jag är så himla trött!! 
Tror som sagt att belastningen på "praktiken" 
är för tung! Så kroppen är så spänd o öm när jag kommer hem!! *suck* 

Men att känna paniken över att aldrig lyckas slappna av! 
känna ångest över att varje sekund som går är en sekund som man aldrig tidigare har upplevt då varje sekund som går är en ny som aldrig har levt innan utan de föds en ny för varke sekund som går! 
Att tiden aldrig står still o att man aldrig varit äldre innan ju längre tiden går! 
Att man aldrig kan gå tillbaka till då tiden o befinna sig där i känslan o sinnet nått mer är tragiskt! Men samtidigt facinerande! 

Men framför allt ändå skrämmande mest! 
Valde idag att inte vila när jag kom hem för hoppas på att bli va så pass trött ikväll så jag lyckas somna i skaplig tid ikväll o inte klockan 01:00 som de blev inatt! 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela