NPF-förälder med Hjärtsvikt

En ocensurerad sanning om hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsvariation. Som har sin egna rätt att fungera som han kan.

Förändringar

Publicerad 2017-10-29 20:59:47 i Mitt liv som mamma,

Nu har man ändrat om lite här hemma till de bättre tror jag ändå hehe! 
Har gjort ett gym nere i källaren i de gammla förrådet! Har gjort förråd sv duschen o bastun, duschen är för övrigt felbyggd i avloppet så används inte! Så de är sorteringsrum där nu typ o används enbart när hunden måste saneras haha! 

Sen har vi gjort en mys spelhörna nere i Gillestugan ska också införskaffa ett stort långbord så man kan spela hockey normalt sittandes hehe! 

Har även flyttat in min kökssoffa ifrån altanen o satt den i hallen istället o klätt om locket ytterliggare en gång! Haha! 
Gjort i ordning gammla pannrummet så de är numera ett förråd för vinter förvaring o tomtebostad! 

Bilder kommer imorgon haha då jag inte orka fota allt när de va kaos haha! 
Bjuder på en bild på min Ninja istället som kämpar för fullt för att överleva Halloween spektaklets alla fula masker folk går omkring med! Senast igår gick de in två maskerade människor på Ica när vi skulle parkera i garaget där! 

Han kämpade hela dagen med o leka bort rädslan att han skulle leta upp dem o säga åt dem o tabort masken o sluta skrämmas för han var Ninja! Hehe! 

Den gröna ninjan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild Mitt namn är Therese! Här skriver jag om min kamp med Gravhjärtsvikt, varje dag är en kämpig kamp, skriver varje frustration den medför o fighten med Arvid min son som har Autism,ADHD,Psykomotorisk utvecklingsförsening samt Fragilt x-syndrom. Från & med den dagen du blir mamma har du ditt hjärta springandes utanför kroppen..För alltid <3 Undrar ni något släng iväg en kommentar så svarar jag i den mån jag hinner =)

Grav hjärtsvikt kompression i nedersta bröstkotan Min son med ADHD & Autism

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela